Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Monday, November 29, 2010

-- maaf dan terima kasih --

p/s : entry ni sy taip dalam keadaan penat/sakit kepala/pening/serabut/.. tba2 celcom ni agak memahami keadaan sy..

three.. two... one... ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN

jam menunjukkan pkul 2.15 pagi.. huhuhu pertama sekali.. minta maaf kepada cik fatin.. sy msih x publish lagi entry pasal cik fatin.. hehehhe.. x tau la bler nak publish.. segan pun ada (tetiba segan plak) huhuhuhu

ok..ok ok.. entry kali ni.. sy nak minta maaf kepada sesiapa yang sy ada terbuat salah.. saya rampas kekasih dia ke.. saya tolak cinta dia ke.. sy pernah tersentuh dia ke (zahir & batin).. sy pernah lukakan hati dia ke.. sy pernah sayang dan tinggalkan dia ke.. pernah ker?? kan ker slalunya sy yg ditinggalkan ker??.. ok ok ok.. saya pernah rampas kekasih dia ke (looping plak statement ni) huhuhuhuhuhu sy pernah buat dia sedih ke.. sy pernah berjanji manis ke.. sy pernah mengaku sbg kekasih dia ke.. OR WHAT SO EVER perkara yg anda semua x puas hati.. all i could say is.. sorry..

for all this sudden.. sy rasa sy bnyak salah ngan org sekeliling sy.. sy jnis yang sentiasa x puas dgn apa yg sy ada.. sy jnis yg x pernah reti hargai org sekeliling sy.. sy jnis yg mcm2 lagi lahh... sy minta maaf sgt2.. i cant be what u want me to be.. i am just an ordinary person.. and i wont deny every mistake that i've done..

sy jugak minta maaf kalau entry sebelum2 ni ada siapa2 yang tersentuh.. sy x berniat nak buat anda semua terasa.. atau dalam bahasa sekrang SENTAP ada dlm kamus ker?? harap2.. xder la yg mcm tu.. kalau ada.. i'm so sorry.. maaf kepada celcom juga.. sebab ada entry pasal anda.. minta maaf yea..

pagi ni sy mahu bertolak ke dungun.. sy nak cari rumah/bilik sewa.. hope xder mslh la nak cari... petang tu balik smuler ke kuantan.. next semester will start on next week.. good bye Kuantan.. i will miss my holiday so much.. next sem sy akan survive sorg2.. seyesly.. sy msih blum berkeyakinan tinggi utk tu.. but.. i must give a try.. this is my final year... and.. kepada siapa2 yg rsa sy deserve to be suffer like this.. then i will say thanks..

ermmmmmm.. entry kali ni.. agak lain skit.. entah la... mungkin anda semua rsa biasa jer.. tapi entry kali ni.. ada air jernih yg mengalir dalam ruang yg hening ni.. kepada kawan2 kat dungun.. tahniah kepada yang lulus dan berjaya.. and sure xder yg failed.. aku jumpa korg di konvo nanti k.. even aku bukan la org yg berjubah konvo time tu.. but.. i'm proud to be your friend... :)

hurmmmmmm... entry kali ni jgak.. sy nak ucapkan trima kasih kat iema.. sbb dia tau satu benda yang x semua org tau.. trima kasih kepada org yg tinggalkan sy di saat sy memerlukan.. tahniah kepada kekasih kepada DIA.. sebab awk telah berjaya mendapatnya.. trima kasih kepada Felix Nolan Benedict (hargai dia sementara ada).. trima kasih kepada Zainul.. trima kasih kepada adiek (chunky), trima kasih...

trima kasih kepada semua ahli keluarga sy Abah, Mak, Kak Ti, Abg Jalal, Abg Faizal, Abg Shahrul, Kak Ita, Abg Fairul, Kak Ati, Kak Wani, Abg Ri, Abg Kamil, Abg Sani, Fatehah. Kak Ain dan Ana.. Mak cik dan hasif.. (anda semua tetap saya syg.. walaupun sy x pernah zahir dengan kata2)

trima kasih kepada mama sekeluarga.. sebab support sy dan trima sy seadanya sy.. trima kasih kepada salleh.. sebb sudi jadi kawan sy walaupun seketika.. trima kasih sebb dah ubah idup sy.. trima ksih juga sbb banyak mengajar saya erti pertemuan dan perpisahan..

trima kasih kwan2 blogger.. sebb sudi follow sy.. trima kasih juga kepada kwan2 fb.. siapa2 yang pernah kenal sy.. siapa2 yg pernah bersama sy di saat suka.. kwan sekolah... rendah/menengah.. time study ukm dlu juga.. trima kasih juga kepada Dilla dan Hanis.. berbahagia la anda bersama insan yang tercinta..

trima kasih kepada muin.. blajar la.. selagi mampu.. dan hargai mereka sementara ada.. dan.. Haikal.. :) smoga berjaya priksa spm nnt.. abg doakan ekal.. :) ferrero roche nanti k..

dan trima kasih x terhingga kepada MUHAMMAD HAFIZ BAKAR.. sebab sudi jadi kawan sy.. sudi jadi tempayan yg menadah hujan pada bila2 masa.. sbb sudi.. sudi trima sy sedanya sy.. kepada apis.. "kau lah kawan yang x kan aku jumpa dimana2.. xder gantinya.. kau lah kawan.. kau lah sahabat aku.. selama-lamanya"..

tu jer la utk entry malam ni.. maaf sebb xder pic utk menjadi halwa mata..


dah pukul 3.15 pagi... sejam dah aku menitip entry ni sambil bersulam dengan air mata..

4 comments:

  1. kamal gud luck 4 u...:)
    do de besh k..
    sy sntisa doakn kjyaan awk..
    jgn cdih2 lor..
    somi sye xleh cdih2..
    kne hepi jer..:)
    ade prob tpn la sye k..
    nnt ade ms ktaowg dtg dgun..
    fwenz 4 ever k..;)
    dnt fget me...

    ReplyDelete
  2. Salaam, be strong k... setiap org penah alami hal yg sukar... ujian tu dtng dan pergi, yang datang utk ko pun yang mane yang boleh ko tempuh sebenarnya. InsyaAllah k, org sekeliling ko sygkn ko... =) Be happy k

    ReplyDelete
  3. ai kamu,,
    gudluck 4 everything..
    pasal en3 2,, its ok.. sy xkesah pun..
    hope u'll b ok..b strong..
    try ur best.. dunt sad2 ya..
    b hepi alwawz..^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails