Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Friday, November 12, 2010

percaya.. percaya.. percaya..

ok.. dalm idup ni.. saper jer yg xder kepercayaan??
even katak pun percaya yg dia boleh merogol melompat.. btul x??
even baby pun percaya yg susu dari ibu dia bukan pizza racun kn kn kn kn??

trust.. its all about trust.. oleh kerana percaya la.. so katak bleh melompat.. dan kerana percaya la sorg baby akan minum susu dari ibu dia.. hurmmm.. slain dari bnyk faktor2 lain yg ak xmo amik kira.. huhuhu

so.. entry kali ni.. ak nk tanyer.. saper yg percaya pada org yang bukan darah daging dia?? saper?? cpt.. saper?? sila angkat jari dan korek idung sdri.. haha..

ok ok ok ok.. straight to the point.. ni kisah ak.. xder kaitan ngan sesaper.. percaya yg ak bagi.. tapi tahi yg dipulangkan.. hukhuk.. pas ni.. sorry.. ak xnk percaya dah kat sesapa.. ak bkn nk sma kn korg sumer dgn DIA yg ak percaya tu.... tp.. susah dah utk ak percaya org pas ni.. bak kata org dlu2.. kerana nila setitik rosak susu sebelanga.. so.. xder so so.. hahahA

wehhh... DIA yg ak mksudkn.. tiada dlm follower ak.. so.. klu korg follower ak.. mknanya bukan la tu.. huahuahuahua...

wehhh.. sudaaa.. sudaaa... jgn jadi gila wahai kamal.. huhuhu... ak rsa.. ni jer entry utk saat ni.. jap lagi.. klu ak nk menulis lagi.. ak tulis la..

lesson for today "NEVER LET OTHERS BEING PRIORITY IN YOUR LIFE.. WHILE U ARE JUST AN OPTION TO THEM"

1 comment:

Related Posts with Thumbnails