Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Sunday, September 11, 2011

--Transformasi bakal berjaya.. --

three.. two... one... ACTION!!!!!
AND THE  STORY BEGIN..

URMMMM... PENGUMUMAN.. PENGUMUMAN!!!
kepada sumer kawan2 aku.. aku akan membuat satu lagi transformasi dalam hidup aku..
kepada kawan2 poli.. harap maaf.. sbb aku akan tukar nom phone aku.. dan aku xkan bagi tau nom phone aku.. unless korg rapat dengan aku.. fb aku pun korg xkn jumpa aku  lagi dah.. urmmmmm...

susah untuk buat keputusan ni.. tp.. aku buat jugak.. ni utk kebaikan aku.. dan untuk kebaikan sumer.. aku x arap korg akan ingat aku.. dan aku harap korg akan lupakan aku trus.. thats the best.. huhuhuhu...
kepada kawan2 lain.. yang mana aku rasa perlu.. aku akan contact korg ok???

SALAM SAHABAT BUAT SEMUA.. :)
BYE.....

Sunday, September 4, 2011

-- sAya nak Itu dan InI--

three.. two... one.. ACTION!!!!
AND THE STORY BEGIN...

hai hai hai.. entry ke dua selepas lama menghilang..
dengan harapan ada yang rindu

ermmmmmm... x tau nak cter pasal apa.. and just becoz aku ada kat kelantan since raya ke 2 lagi... so aku nak cter pasal kelantan laaaa... BOLEH KER???

the exact location is bachok.. nak lebih specific ker?? urmmm.. xyah la kot.. huuhuhu.. pndai2 la cari yea.. ok ok ok.. kedatangan aku ke kelantan pada kali ni banyak sebab nya.. but the main point is.. aku nak berjumpa si dia yang jauh di mata.. namun sentiasa dekat di hati.. wawawawawa....

ok ok ok.. perkahwinan.. perayaan.. kecenderungan.. kerinduan.. keinginan.. kemahuan.. tempahan cup cake.. tu adalah antara reason aku ke kelantan.. enaough with that.. aku beraya ke rumah rakan facebook.. hehehe.. berhajat nak jumpa kawan2 kelas.. tapi keinginan x kesampaian.. sbb kali ni aku datang naik public transport.. so... xleh nk gerak sgt la.. (bukan dikongkong ok??)

ermmmm... tadi kn tadi kn tadi kn??? brapa banyak tadi kn laaa.. saya pergi pantai melawi laaa.. huhuhuhuhu dan pantai melawi tu terletak di bachok.. :) hahahaha.. still cter pasal bachok kn kn kn??

ok laaaa... tamat la en3 kali ni.. dan aku tau.. ni en3 ke2 yg mengarut pada hari ini.. papai.. cau cincau..

Saturday, September 3, 2011

-- bila aku mula mencarut --

three.. two.. one.... ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN....

pic ni jangan percaya sangat

hello hello hello.... mau kopi atau milo?? pi buat sendiri la...
urmmmmmm.... agak lama aku tak menulis n3 kat sini.. banyak sangat menda aku nak citer.. wahhhhh konon idea membuak2..

hey guyzzzz... I'm at KELANTAN now... hehehe.. happy happy happy.. :) beraya di kelantan.. such an amazing event for this year.. anyway... kepada semua yang mengenali diri ini.. selamat menunaikan ibadah puasa.. dan.. hahahaha.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. maaf zahir dan batin urmmmmm....
tau dah lambat.. huhuhuhu..

ermmmmm... malas nak pikir pasal blajar BOLEH X??? URMMMMMMMMMMMMMMM... nak duduk kelantan pah cheroh BOLEHHHHH??? hahahhaa.. I DONT CARE WHAT EVER PEOPLE WANT TO SAY ABOUT ME.. THEY NEVER  FIT IN MY SHOE..  :) SO... BACK OFF..

ok ok ok... thats all for today entry... NAK CHAU DULU... SELAMATZZZZ...


aku tau en2 ni kelihatan dan kebacaan mengarut..

Related Posts with Thumbnails