Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Saturday, November 13, 2010

-- Contest I Love MyMum --

hello hello hello
entry ni bertujuan untuk sahut cabaran dari cik fatin..
she's providing a contest..
and i would love to join it..
memandangkn skung pun x buat paper kn..

...................................................................................................................

Contest I Love MyMum



to my mum : kasih mak akan 'amat' sanjung sampai ke akhir usia..


even pic ni sbnrnya dh pnah publish dh..
even dlm blog sy sdri.. pun dh ada..
nk wat camner..
ni jer pic yg ada nyer.. hahaha..
tp dh edit dh..
special for miss fatin..

adiah yg terbaik yg pernah sy bagi??
hurmmm...
xtau la.. sbb tetttttttttttttt
tapi..
sy pnah msakkan ayam masak tempoyak time ari jadi beliau..
dan suapkan beliau smp abis.. :)
wahhhhhhh.. suker suker suker suker..
.........................................................................................................................
p/s: seorang ibu bukan mengharapkan pemberian dari seorang anak..
tapi beliau mengharapkan kasih syang mereka dibalas oleh anak2..
so.. apa2 pun yg cik fatin bagi..
sure ure mum akan suka..
with one condition..
sertakan dengan kasih dan sayang..
i know u are a good daughter..


ok ok ok..
tagging time..

ekal
farah
sue

9 comments:

  1. TQ join..
    tp x memenuhi syarat lg ni,,
    sila link kan en3 kamu ni kat en3 saya ^_^

    http://atentiqa.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mymum.html

    ReplyDelete
  2. cik fatin-opssss... terlupa.. huhuhuhuhu
    (xcited nk top up ni) hahahah jst kidding..

    nico-poyo dlm kamus dewan apa mksd dia??

    ReplyDelete
  3. wah!kontest utk mama.. best.. mekasih tag sue tapi lappy tggl kat kg. smua pic dlm lappy. then ble da blik kg tenet da xde.. alasan yg berjela2..hahaha.. neway luv to be tagged by u..hahaha.. ;p

    ReplyDelete
  4. sue... hehhe.. xper2... nama pun alasan.. kena la bagi yang kukuh.. suka ditag?? nanti tag lagi k..hehehe

    aliaazween.. saper yg comel??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails