Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Sunday, December 5, 2010

-- the beginning of a new day --

three.. two.. one... ACTION!!!

AND THE STORY BEGIN

ok ok ok ok ok... dah agak lama aku x mengupdate entry aku kan kan kan kan?? huhuhuhuhu... atually aku bukan lah sibuk mna pun.. tapi aku xder mood nak mengupdate entry kat blog ni.. huhuhuhu...

but today... memalam cam ni.. tetiba rasa nak update la something.. even x der la bsar sgt cter nyer.. ok ok ok.. esk aku akan start belajar utk sem 6 buat kali kedua nya.. huahuahuahua... korang tau kan?? aku extend satu sem.. so kena la mula balik sem 6 ni.. huhuhuhu

aku dah cari bilik sewa.. dan kebetulan aku org pertama dan xder org len lagi yg sewa kat situ.. jadi umah tu agak gelap dan menakutkan.. so.. mlam ni.. for the first night.. aku decide nak tdo umah atuk afiq.. (click utk kenal lebih lanjut) huhuhuhuhu.... malam esk baru la tdo umah sdri.. huhuhuhu.. tu pun kalau ada kebranian la..

arghhh... lagi satu.. aku dapat phone baru... hehehe... mngkn sesetengah orang akan kata.. "ala... express music jer pun.. bukan BB pun" tapi aku x ksah la.. sbb ak bleh update fb dgn menggunakan hp tu.. wawawawa... as long ada wifi coverage kat situ.. hehehhe... anyway.. thanks kak ain.. sbb bagi hp tu.. hehehe.. next time.. kalau nak beli torch bb tu.. bagi la bb lama tu kat sy ekh.. hehehehe skali skala nak jgak men ngan bebiri.. hehehehe :P

ok ok ok... tmaat dulu la utk entry kali ni.. aku nak makan mcd ngan afiq.. hehehe.. daaaaaaaaaaa

cau cin cau...
zassssssssssssssssssssssssssss

1 comment:

  1. selamat menjalani kehidupan baru..
    Gudluck 4 everything.. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails