Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Tuesday, November 23, 2010

-- cElC0m.. m@n@ j@nji M@n!s mU?? --


according to the above pic.. and related to this entry..
seems like IT IS NOT IN OUR HANDS ANYMORE

three.. two.. one.. ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN

"hati membeku mengingatkan.. kata janji manismu.. ku di lamun angan2.."
sambil dengar lagu aishah-janji manismu

celcom oh celcom.. apa ni??
buat macam aku x bayar bil jer.. pdahal siap ada balance lagi dlm acc..
nk kata aku guna lebih.. aku rsa x lebih pun..
naper tiap2 bulan aku kena tanggung ke"slow"an kau wahai celcom??

kau kata widest coverage.. skung apa??
tiniest coverage ker??
jangan la smp aku stop guna celcom..
jgn smp aku potong2 nanti..
bukan ugutan tu k..
aku dah letak kepercayaan pada kau wahai celcom..
ni ker balasan kau pada kekasih yang setia??
macam ni ekh "IT'S IN YOUR HAND"??
no it isn't.. u know why??

sbb duit bulanan customer dah in your hand..
duit broadband customer dah in your hand..
usage bulanan customer dah in your hand..
coverage yg x brapa ada.. dah in your hand..

apa jer yg ada dlm customer's hands??
nothing.. nothing.. and nothing..
tapi kenapa org ramai msih guna kau celcom??
sbb kau iklan baik punyer cilok...

aduh...
aku terus dipamit duka dan sendu

aku dan bengang ni.. nk blogwalking pun bertahun..
nak reply chat pun bertahun..
nak wat keja pun jadi lambat.. hurmmm..

kawan2 blogger.. arap kamu sumer paham yea..
celcom sang pencekik duit ni.. dah meragam kembali..
tunggu la bln dpn utk aku blogwalking smula yea..

ari2 ku akan di palit kerinduan pada blog dan fb...
eh.. blog jer.. fb ttp kna on9..
nanti x bukak seari..
beratus noti.. x bukak sbulan xker beribu jadi nya.. huhuhuhu

ok ok ok..
cau cin cau...
zassssssssssssssssssss

p/s : kpd owner celcom (en/pn/cik/datuk/tan sri)..
minta maaf yea.. tp pkir la skit ttg customer.. sy rsa x logik la di adakan
usage limit tu.. we are living in the border-less world..
so knapa ada wall yg sekat utk ke seberang??
anda mungkin rsa x penting.. tp bagi kami yang mencari sesen dua ni..
of coz ianya penting.. huhuhuhu

dah dah..
cauuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzz

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails