Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Sunday, November 21, 2010

-- Awit Ng Barkada --



three... two.. one... ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN

aduyaii.... sorry kalau skali skala aku layan lagu yang x pnah aku dgr..

huhuhuhu... entry kali ni.. aku nak cter psal lagu yang korg tgh dengar ni.. huhuhuhu..
tajuk dia.. sma cam tajuk ats tu.. "awit ng barkada" bunyi dia awit nang barkhada.. wahhhh..
jd cikgu bhsa filipine sudaaa.. huhuhuhu dan pic kat ats tu gambar band yang nyanyi lagu ni.. huhuhu gila kan??? surf menda ngarut.. anyway.. ikut suka aku la.. hahahaa

ok ok ok ok.. story behind this song buget cam composer huahuahuahua.. aku ada tertengok satu video kat utube.. video bdak filipine.. klu x silap aku batang litex (click utk preview) huhuhuhu sbnarnya ak bukan cari ttg video ni.. tapi tba2 dia bagi option.. ala.. biasa la utube kn?? mcm korg x pnah surfe kat situ.. huhuhuhu..

at first aku dengar lagu tu.. at aku kta.. perghhh.. sdap nyer lagu ni.. kira2 sebulan yang lepas.. huhuhu.. aku wat x tau jer la.. sbb mls nk cari lagu ni..

tiba2 semalam aku tergerak nak bukak utube tu.. pas tu.. jumpa lagi skali video tu.. huhuhu... so.. ak nekad nak cari lagu tu.. susah jugak nak mencari.. sbb aku x paham lagu tu.. nak tau tajuk dan.. trus la dapat cari.. hahahaha.. tp aku guna method lain.. aku amik spatah2 lirik yang aku dengar.. dan aku surf la kat google.. huhuhu.. bler dh jmp.. ak try la dengar.. wahhhhhhhhhh.. lagu yang tepat.. dan bla aku tengok balik video kat utube tu.. rupanya dia dah tulis tajuk lagu tu kat depan video tu.. huhuhu... xper2.. yg penting.. aku dapat apa yang aku nak..

dan tiba2 terlintas nk cari code utk lagu ni.. huahuahuahua.. buget nak letak kat blog la hahahaha... and now.. here it is.. ok ok.. skarang aku dah translate kn lagu ni dlm bhsa ingeris.. pas tu ak dah minta tlg dlm beberapa org kwan aku dr filipine.. utk trasnlate kn lagu ni.. esk lusa dapat la paham sratus pratus.. huhuhu... anyway.. ni ak msukkan lirik dia yg aku dah translate kn.. huhuhu I LIKE!!!!!

dah2.. aku nak teruskn mendengar lagu ni.. huhuhuhuhu selamat menghayati lyrik nya..
cau cin cau..
zassssssssssssssssssssssss


You just always frowning
Like you just did mamma owners
Of all the dissatisfaction

You will not Mug maipinta
I forgot to laugh
Eh, sumasayad the snout to the ground

[Refrain]
Anyone else out there doing
Your Frustration
The only think that life
Sometimes joking
Nandidito gang we can really sing to you
With sadness and joy, thick and thin
We're with you

If love was fought with
If money is not to discuss
Let 's nagbibilangan

If the problem ever nagkatambakan
And debt that never paid
Everything is settled by negotiation

[Repeat refrain]

If you seek happiness
Be deep or shoal
You have reserved

We expect and do not forget
Whether it be often or sometimes
Because others that have pinagsamahan

With you
With you
With you

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails