Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Tuesday, November 23, 2010

-- married??? i'm nO+ rE@dY yE+ --


thanks to mr google for the pic


fuhhhhhhhhhhhh.. memandangkan ari ni ak x update lagi blog aku.. so.. here is the entry for today..

three.. two.. one.. ACTION!!!!
AND THE STORY BEGIN

aduyai... as u all can see.. the above pic tetiba speaking .. pic cincin kawin.. and.. i'm not ready yet for any marriage.. so please... stop it... when i like u.. it doesn't mean that i love u.. and obviously it doesn't mean that i want to get married with u.. alahai... tlg la paham.. mak u pun sama.. hukhukk...

tgk la muka saya ni.. sikit pun x matang kan kan kan kan?? hukhuk.. please.. please.. tlg la.. jgn kerana saya anak yatim piatu.. dan org mudah nak kesiankan saya.. sy x minta kesian dari sesapa atas apa yg terjadi pada saya.. so please... utk aunty.. anak aunty deserve utk dapat org lain.. org yg lebih baik dari saya.. sedang kn dri sy sdri pun terumbang ambing.. ini kan pulak nk tanggung anak aunty. sy x ksah tanggug makan minum.. tpi dlm berkeluarga.. bkn wang ringgit jer jadi taruhan aunty.. lagi pun sy x knal anak aunty pun.. just jpa kat kdai tu jer skali.. erkkkk... pleaseee...aduyai... please.. please..

opssssssssssssssssssss... sory kwan2 blogger.. agak pribadi entry kali ni.. huhuhu.. tapi tu lah yang terjadi pda aku ari ni.. aduyai...

ok la... mau mandi dulu towk.. kepada ekal.. selamat menjawab english paper esk.. :)

dah dah dah..
cau cin cau...
zasssssssssssssssssssssssss

3 comments:

  1. Kahwin tk bole paksa kan? (:

    Btw,kita buat header.Jom check it out
    dkt JOM TEMPAH HEADER blog sy

    ReplyDelete
  2. perkahwinan bkn mainan..
    think carefully all of u.. ^_^

    tp,, if da nk kawin,, jemput la sy..hehe..

    ReplyDelete
  3. sui.. nnt i check it out.. hehehe btul2.. kawin xleh paksa.. hehehe.. saper yg kawin terpaksa tu.. mst ksian.. huhuhu

    fatin-perkahwinan tu mngkn mainan bagi sesetgh pihak yg cadang nak kawin 23 kali.. for me.. skali ckup la.. hehehhee comment awk tu ptt biar dia 2 branak yg bca.. hahaha

    klu sy kawin.. dah sah2 la awk kna dtg.. hehehe.. vvip pnya meja sy bg.. hehehe yg dtg ngan awk tu.. biar dia makan kat meja bakang skali.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails