Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Wednesday, November 24, 2010

-- award utk follower ke 123 --


ok ok ok.. xder story pun nak begin.. jd stereotype aku yang slalu2 tu xder k??
hehehhehe tapi nak letak jugak.. wakkakaka..

three.. two.. one.. ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN

as u can see.. kat ats ni banner utk award aku.. hehehe

ari ni aku nak bagi award la.. hahaha..
award yang aku baru terlintas nak wat.. hehehehe
dan pemenangnya ialah : skali nama nya megan fox.. skali namanya sui nawi..
mana satu ntah.. anyway.. klik pemenang utk pegi ke page beliau..

ok ok ok... tahniah kepada megan fox aka sui nawi..
hahaha.. truskan usaha dalam mencapai award2 yg lain k..
banner award ni anda gantung la kat side bar..
kalau nak la.. klu xnak suda.. heheh
jangan lupa..ni bukti megan fox aka sui nawi ni dapat 123..

tag pda 10 org yang lain.. heheheh :)

ok ok ok..
dahhh makin ngarut..

cau cincau..
zassssssssssssssssss

2 comments:

  1. Terharu sekjap.kuikui.

    yang tk bole blah..masa u sbut
    skali megan sekali sui.

    Kantoi~~ :D

    thanks Kamal.so sweet lah kamu :D

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu..
    skali skala buat kalut.. hehehe..

    megan fox tu bkn nama actress ker??
    aduyai...

    sma2.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails