Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Wednesday, February 16, 2011

-- uNtUk mU eMaK --


sekalung budi, segunung kasih, selautan permata..
urmmmm... semua itu tiada mampu membalas jasa emak.. emak yang melahirkan.. menyusukan.. dan membesarkan(tanpa melihat peranan abah).. terlalu besar kasih sayang emak.. tidak mampu utk ku balas..

emak..
terima kasih untuk segala yang telah emak beri.. dari setitik air mata melahirkan amat.. sehingga amat menjadi sedewasa ini.. terima kasih emak.. tak ada hiasan yang dapat amat ganti.. tiada lukisan yang dapat amat lakar untuk kasih emak pada amat selama ni..

emak..
kalau hari ini emak masih di sini.. dengar lah rintihan anak mu ini.. amat rindu mak.. kasihnya emak membawa ke syurga.. terima kasih emak.. terima kasih kerana membesarkan amat..

dinihari yang hening ini.. ingin amat ucapkan
SELAMAT HARI LAHIR EMAK..
semoga emak sentiasa bahagia di sana.. doakan kejayaan amat di sini ya mak... :)


sekian,

yang ikhlas..


Tuesday, February 15, 2011

-- i need you --

saya sedih..
saya rindu..
saya perlukan awk..
:(

Monday, February 7, 2011

-- bermandikan air mata --


three.. two.. one.. ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN


salam bloggers skalian.. en3 kali ni.. hurmmm... mungkin agak sentimental dan peribadi.. tapi x ksah la.. sbb blog ni adalah tempat ak release segala benda asing yg interrupt dlm idup aku.

nowadays.. idup aku agak chaos la.. ak x tau naper.. study ak terganggu sgt2.. and before that.. aku msuk emergency room pagi tadi.. trima kasih pada PN AIDA.. sbb bwa aku ke hspital tu.. klu x.. ak rsa ak mati sengsorg dlm blik tadi.. :( ak msuk spital sbb gastrik, hyper oxygen, migrain and so on.. pagi tadi pun ak dh muntah2.. i dont know why.. tp.. mngkn ada kaitan dgn pemakanan ak pda malam semalam.. nasi lemak.. biasanya xder paper pun.. tp.. entah la.. ak bukan nak condemn kdai tu ok?? just memikirkan faktor sakit yg ak dpt tu..

ok.. berbalik pda kisah idup aku.. ada bnyak lagi test dan quiz yg ak x amik.. smp ak nak msuk blik lec pun dh malu alah ngan lec2 tu.. dah janji nak buat test.. tp x dtang2 jgak.. bkn ak sngaja xmo dtg.. bnyk sgt barrier yg wujud bler ak nk settle menda Allah yg msh tertunggak tu.. "minta maaf sgt kpda lec2 yg sy x amik test lagi tu.." final year project pun mcm tu.. ada jer ak x g jmp cik.. :( seyesly i'm sick and tired with my own life.. xleh blah dgn dugaan yg ada.. ak paham.. x bek ckp cam tu.. tuhan x suka.. tp.. ni la keluhan dan luahan rasa aku wat msa ni..

seldom.. i feel like it's better to die.. rather than to face through this life.. :( and ak tau.. besar msalah kta.. bsar lagi mslah org lain kn kn kn kn?? hurmmm.. enough with that.. i miss my mum.. my dad.. my siblings.. teringat suatu masa dahulu.. kami sekeluarga menonton Akademi Fantasia season 2.. :( gelak2 sma2.. makan sama2 kat ruang tamu.. tapi skrang?? tp skrang tidak lagi.. it's all been taken.. hurmmm...

ari ni.. ak sedih.. mna tau esok ak gembira.. ari ni ak berduka.. mana tau esok ak bahagia kn?? kuatkan semangat amat.. u are not alone.. tabah kn diri dlm menempuhi hari mendatang.. ok lah.. smp di sini jer entry kali ni.. aku dah loya dan memulas perut ni.. :( smoga esk.. ak mampu gagahkan diri utk ke kelas lagi.. :(
Related Posts with Thumbnails