Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Thursday, November 25, 2010

-- DEJA VOO pEr@$aN k@h @nDa?? --


thanks mr google for the pic..


three.. two.. one... ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN

hurmmmmmm... tajuk kat ats tu.. baca betul2.. dan perasan kah anda akan kewujudan perkara abstrak macam ni??

well... aku x maksudkan deja voo hotel kat romania... x jugak deja voo butik.. x juga deja voo yang artist tu.. voodoo doll jauh skali... dan x jugak perkara2 lain yang seakan sama nama dengan nya..

aku maksudkan.. deja voo yang membawa maksud (already seen)
maksud lanjutnya ialah " the experience of feeling sure that one has already witnessed or experienced a current situation, even though the exact circumstances of the previous encounter are uncertain and were perhaps imagined".. maaf.. malas nak translate.. tp korg blogger2 skalian mst terror english kn kn kn?? anyway.. thanks to Mr Wicky for the brilliant meaning of deja voo..

ok ok ok.. agak melalut.. ringkas nya.. penah x korang alami satu situasi tu.. pas tu.. korg rsa.. ehhh... aku pnah alami la.. tp xtau bila.. tp aku tau jap lagi apa yang terjadi.. tp ahhh.. brapa banyak tapi daaaa... pernah?? pernah?? pernah?? pernah??
klu pernah.. korg rsa korg nie weirdo x?? atau freak ke.. uhuksss... aku rsa cam satu anugerah jugak la benda ni.. for me.. ianya biasa terjadi.. dan aku sendiri masih belum paham konsep benda ni macam mana.. macam mana terjadi.. bagaimana.. di mana.. mengapa.. siapa dan.. wahhh dah msuk MASB2D (pnp bahasa melayu).. huhuhu.. but like i said.. it is a GIFT from God..

usually kalau terjadi pada aku.. bila musibah/masalah/barrier dtg. dejaa voo akan bantu aku untuk selesaikan masalah tu.. sbb aku tau apa yang akan terjadi.. tpi dlm 2min ke hadapan.. cam tu la.. x la lama.. kalau lama2.. bleh ganti harry potter la aku ni.. huhuhu.. tapi 2 min lebih awal.. wahhhh.. satu pemberian yang x terhingga dah tu.. bayangkan.. kita tau apa yang akan terjadi.. hukhuk..

back to my story.. pnah aku terbangun dari tidur.. dan aku dapat deja voo.. (kejap lagi abah akan tanya sesuatu.. aku jawab macam ni (x perlu la nak bgtau aku cakap apa kn kn kn).. pas tu abah marah).. tup tup.. aku tersentap dari deja voo tu.. tup tup jugak.. abah tanya soalan dalam deja voo tu tadi.. dan of coz la aku akan jwb lain kan?? pas tu abah x marah.. huhuhu.. thats mean.. deja voo tu ngelakkan aku dari kena marah.. tapi sekarang rindu plak nak kena marah ngan abah.. huhuhuhu

ok ok ok ok.. dah.. dah.. dah.. itu je lah pengalaman deja voo aku.. tapi kan.. semenjak 2 menjak ni.. aku xtau naper kerap sgt aku alami dejaa voo ni... am i freak or what?? i dont know.. anyway.. thanks to GOD.. for creating deja voo.. :) any same experience or comment... or advice.. comment jer kat bwah ni k..

cau cin cau...
zasssssssssssssssssssssssssssssssss

5 comments:

  1. err..penah kene..tapi tak selalu

    ReplyDelete
  2. ak penah gak... paling bertubi2 mase gi Tanah Suci... Hampir setiap tempat... mula dari airport Malaysia ke jalan2, tempat2 di sana ak ase cam penah ak sampai sini... mungkin something akan berlaku... mungkin x... tp ad kaitan x ngan hipnotis semalm? mungkin da gerakkan ko nyer six sense? ngeee... nati ak hipnotis ko lagi yep...

    ReplyDelete
  3. fatin pnh gak alami.. tp jrg2 la..
    2 pun da xigt deja voo yg pnh fatin alami..hehe..^_^


    p.s: npe reject cite antu awl2?.. takut ea?..huhu

    ReplyDelete
  4. Semlm tk smpt nk komen,tertidoo :D
    Oo kita pun prnh jugak..tp mcm
    dpt vision bkn mimpi.kdg2 bagus kn?

    tp kdg2 menyeramkan.

    ReplyDelete
  5. haah nama die are dell..
    awak kenal ke??
    xD

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails