Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Monday, November 1, 2010

ingatan ku dah ok banyak..

yehhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa...
haha... setelah agak lama tidak berada di arena blog..
wahhh "cam fames jer kn.."
huhuhuhu
i'm back.. hukhuk.. rindu kamu2 sumer..

and today.. xder apa nk cter.. just i feel so well.. dan utk mereka yg care to my health..
waduh waduh.. ingtan ku dh agak ok la so far.. hehehehe :) tp kaki ku yg terseliuh ni.. masih x ok jgak lagi.. tp better thn klmarin la.. :)

and.. today.. i'm gonna watch movie.. again and again and again.. xder menda lain nk buat ker?? huhuhuhuhu... dah itu jer hobby ak time extended holiday ni.. :) hahahha..
heyyy... i'm gonna watch that movie with my adik angkat.. :P what movie?? still x tau.. coz xleh nk book trus.. pas tu nk preview movie pun terkemut2... aduhai... (celcom.. sila betulkn keadaan ini.. sila jgn buat mcm ak x bayar bil ok.. ) nak ber facebooking pun dh xleh sgt.. terhad.. video sumer xleh nk play.. hahaha.. paling semak chat ak xleh idup2.. aduyaiii bengong tul..

ok ok ok.. baju x iron lagi.. hahaha.. lauk pun x msak lagi.. hikhik.. kul 3.. nk kuar dh.. ayoyo.. smpt lagi tulis entri.. hahaha :)

haaaa... to all my new followers.. thanks for following me k.. :) appreciate doe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails