Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Sunday, December 12, 2010

-- antara cinta dan air mata --

three.. two.. one.. ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN

entry ke3 utk hari ni.. nampak nya aku dah bergerak aktif terhadap blog aku hari ni.. hehehe berikut adalah sms yg aku dapat dan aku hantar 3 hari lepas utk tatapan umum.. tujuan msage ni bkn utk mengaibkan sesaper.. sbb aku x msukkan nama siapa2 pun k.. dan am tu nama aku sendiri.. bg yg terasa tu.. nasib hang la.. huhuhuhu kepadaa peminat2 atau pembangun industri seni/lakonan di luar sana.. klau nak amik skrip atau mna2 jalan cerita dari sms ni.. u all bleh amik jer.. hehehehe..


sms dari dia

"U know what. Sy dh xd smgt nk jmpe am. Xpyh nk jmpe buat kali trakhir pn xpe..Xd mood da..Tq 4 everything..Sy hrap Allah blh bls kebaikan am slame ni.. Salam.."

sms dari aku

"Hoho.. Xpyah nk arap 2han blas pun xpe. U dh bg mcm2.. Sakit sdih pdih sumer ad.. Complete set.. U kira mood u je kn? Slalu nya pun mood u je. smehow pnh pkir mood org x? Salam 2 utk doa'n ksjhteraan org.. Xyah la doa org sjhtera klu apa yg u bg cma derita slma ni. and ayat u ni mmg stereotype utk org yg dh luka'n at org.. Thanks sbb lukakan at org. 1st z####l. 2nd f###x. I dnt know why I still love u. Dh tikam dr blakang brapa kali? Hohoho. Dah dah. Xmo ungkit.. Ckp la jmp manusia yg baik mcm u.. Erm xyah ucp salam kat u kot. Sbb u mmg sntiasa sjhtera.. Bye."

sms dari dia

"Please..Forgive me am.. 1 je yg sy mintak...Please.... :'( i beg u..Sy mengaku, sy curang, xsetia..Tp jujur, mmg sy pnh sukakan am dn z####l..Tp sy kena plh 1.. Sy plh f###x...Please, nanti sy rasa brslah seumur hdp ni am..Please.. :'("

sms dari aku

"So time 2 brape org? 3 org serentak? Woww.. Bgus2. I jgak yg bdoh trima u mcm mana skali pun kn.. Ucap cngrats kat f###x.. Sian jgak. Dgn I bleh u 3kan. X msthl dgn f###x pun bleh.. Anyway. Thanks sbb bjya main'n at i. Ikut pndai u lah. 4 me. Ckup la.. Dh pnat asik jd bodoh kna tipu.. Maaf? Huhuhu.. Amik la klu maaf yg u nak.. Smoga dgn maaf 2 u ad pluang utk
luka'n I lg.."

selepas sms tu dihantar.. dia dh x balas.. mungkin dia sedang mencari psangan lain utk ditipu lagi.. hohoho.. berhati2 dgn manusia yang bijak dan pandai berlakon.. sbb and mungkin akan tertipu dgn lakonannya.. wah wah wah..

kepada f###x- i tau u slalu bca wall dan blog i.. hahaha.. klu u bca entry kali ni.. i nak ucap.. tahniah la.. sbb u dah berjaya mendapat kasih dari seorang pelakon yang hebat dan terkenal.. haha..

kesimpulannya.. i dont need u anymore.. ak dah jumpa seseorang yang sejuta kali lebih baik dari kau... u are nothing more than just a liar.. kata sayang.. tapi hati dengan lelaki lain.. hope u'll be fine dgn hidup u skarang.. haaaa.. teringat satu kali tu.. i call.. u nangis2 kata nak berubah.. hohohoo... ni lah perubahan yg u bagi.. tahniah sgt2.. :) opsssss.. entry ni i nak publish kat twitter.. i nak promo kat iklan dlm google.. i nak buat question dan answer dan tag sumer chatbox dan link trus ke entry ni.. and bnyk lagi k.. i x pndai belakon mcm u.. i cma pndai tunjuk fakta jer.. hahahaha...

kepada kawan2 bloggers- selamat membca.. hehehehe
cau cin cau..
zasssssssssssssssssssssssssssssss

2 comments:

  1. sabar la yea. kadang-kadang tak semua benda dalam dunia ni sentiasa indah.

    ReplyDelete
  2. sabar jew laa ye .. nk wat cm ne kan,, manusia ni rambut sama hitam,, hti lain2.. siapa kite nk menghukum, so biar kan Yang Maha Esa tu jew laaa y menghukum ye... kite hanya perlu bersabar sahaja...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails