Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Sunday, December 12, 2010

-- award artis dalam hidup ku --


thanks en google

three.. two.. one.. ACTION!! AND THE STORY BEGIN

ok.. nampak x award kat ats ni?? hehhehe sebelum ni.. aku asik tgk korg duk bagi award sesama korg.. ari ni.. aku nak defeat award2 yg ada kat ats bumi ni.. grammy award ke.. mtv award ke.. anugerah bintang popular ker.. anugerah era ker.. or what so ever yang ada perkataan AWARD/ANUgerah.. hehehehe..

ok ok ok... pemilihan pemenang ni aku declare berdasarkan betapa aku minat dan gemar utk tgk(lakonan) dan dengar (nyanyia) dorg.. xder kaitan ngan keseksian yang ada atau kekacakan yang ada.. ok ok ok ok??

berikut adalah senarai pemenang yang aku nak kasi award.. dlm award ni.. xder nominees.. ak trus umumkan pemenang2 bagi setiap category k.. hahahha... tba2 aku berdebar2.. wahhhhh... dan pemenang2 bagi stiap anugerah ialah..... :P

  1. PELAKON LELAKI TERBAIK MELAYU - FARID KAMIL (LAGENDA BUDAK SETAN)
  2. BEST NON-MALAY ACTOR - KEANU REEVES (MATRIX)
  3. PELAKON WANITA TERBAIK MELAYU - FAUZIAH NAWI (x ingt tajuk)
  4. BEST NON-MALAY ACTRESS - KATE WINSTLET (TITANIC (PART TGH LUKIS POTRET))
  5. PENYANYI LELAKI TERBAIK MELAYU - FAIZAL TAHIR (SAMPAI SYURGA)
  6. BEST NON-MALAY SINGER (MAN)- ROBBIE WILLIAMS (BETTER MAN)
  7. PENYANYI WANITA TERBAIK MELAYU - SITI NURHALIZA (BIAR LAH RAHSIA)
  8. BEST NON-MALAY SINGER (WOMAN) - MARIAH CARREY (MY ALL)
  9. PELAKON KANAK-KANAK TERBAIK - AHMAD SYAFIE NASWIP (TALENTIME)
  10. BEST NON-MALAY CHILD ACTOR/ACTRESS - MACAULAY CULKIN (RICHIE RICH)
  11. ARTIS WANITA PALING SEKSI - ANITA SARAWAK (SEKSIS)
  12. HOTEST ARTIST (NON-MALAY) - LADY GAGA (RA RA A' A' A'... BAD ROMANCE)
  13. ARTIS LELAKI PALING KACAK MELAYU - ARRON AZIZ
  14. MOST HANDSOME ARTIST (NON-MALAY) - HARRY POTTER
  15. FILEM TERBAIK MELAYU - UPIN IPIN
  16. BEST FILM NON MALAY - HARRY POTTER.. :)
dah dah dah.. tamat sudah anugerah tahun ni k.. anugerah ni aku bagi 22 tahun sekali.. so.. kepada pemenang2.. tahniah diucapkan.. kepada yg x menang tu.. cuba lagi 22 tahun akan datang k.. heheheheh..

PERINGTAN KERAS - PEMILIHAN PEMENANG BUKAN LAH BERDASARKAN PARAS RUPA YA.. IANYA ADALAH PILIHAN AKU SENDIRI.. NAMA PUN BLOG AKU.. IKUT SUKA AKU LA NAK BAGI SIAPA MENANG KN KN KN KN KN???

ok ok ok ok.. dah dah.. sampai disini saja malam anugerah kita.. jumpa lagi dan
cau cin cau...
zasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails