Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Monday, December 12, 2011

~~ TENTANG DIA (DIA MERUJUK KEPADA AKU) ~~

three.. two.. one.. ACTION!!!
AND THE STORY BEGIN..


ok... now aku dah kembali kepada mood serabut.. SERABUT.. dan serabut.. yesss... aku ulangi.. now aku dah kembali kepada mood serabut.. SERABUT.. dan serabut..

nk kawan tu.. kawan jer ok?? stop from demanding things that i, myself obviously cant fulfill ure order.. aduhaiiiii... lets make it simple... kalau saya x bagi tau.. tu bermakna saya x ingt ker?? atau bila saya x bg tau tu maknanya saya abaikan awak ker?? COME ON LAAA.. saya masuk hospital sakit biasa2 jer pun..

even family sy sendiri pun x tau.. xkan la saya nak announce kat sumer org.. please.. do understand.. klu awk rsa x perlukan saya sbg kawan.. then go ahead.. i got bundle of problems down here.. ada saper2 nak tolong ker?? xder kan?? so stop complaining.. DAH DAH DAH.. SUDAH.. ENOUGH..

SAYA X SEMPURNA SEPERTI NAMA SAYA.. DAN SAYA X MAMPU NAK PENUHI KEHENDAK SEMUA.. HARAP PAHAM..

sampai sini sajer en3 saya.. harap maklum..
cau cin cau..
zasssssssssssssssssssss.............

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails