Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Wednesday, August 8, 2012

~~ me.. talking gibberish again and again.. ~~



THREE.. TWO.. ONE... ACTION!!!!!
AND THE STORY BEGIN... <

hai hai hai.. salam sejahtera.. and salam satu malaysia.. budget pembaca berita rtm...
apa khabar readers sekalian?? harap2 kalian sihat2 sentiasa yaaa....

stop with the gibberish and barbaric introduction!!!!

hey hey hey.. since dah lama aku x update entry kat sini... ramai yang text aku kat fb..tagged.. email.. 4shared.. bearshare.. microsoft outlook.. x kurang juga yang msej kat telepon. tambah2 yang call bagai tu kan..   bertanyakan tentang khabar dan kesihatan aku...

ok.. di sini.. saya ahmad kamal b januddin @ ibrahim.. ingin mengumumkan.. tarikh hari raya aidilfitri... bahawasanya saya.. sihat2 sahaja.. alhamdulillah.. but today i'm kinda horny unwell.. anyhow..  terima kasih atas perhatian serta msej2 kalian.. saya amat menghargai keperihatinan kalian.. ahaksss..... skema nya aku malam ni.. APTB...

anyhow.. bagi yang aku x balas pesanan dorg tu.. jangan la sentap dan merajuk yea... uhukssss.. ini kerana.. baru2 ini.. hp aku mengalami masalah teknikal... masalah yang aku alami ialah.. aku hilang sumer contacts dalam phone aku bila aku sync ngan mr lappy tersayang.. aduyaiii... sangat terasa kehilangan nombor korang.. klu dah contacts hilang.. whatsapp aku pun xda la nom konrg..

that was why aku x reply msej klu tetiba ada yang antar "oittt.. kat mana tu??".. huhuhu klu korg pun korg xkan bg tau kat mana kan kan kan?? mana tau serial killer ker.. stalker ker..  kn kn kn kn???

so lepas ni.. sila la bg tau nama dlu yea... hhuhuhu.. then baru la aku akan reply...

sekian saja untuk kali ini.. salam 1 malaysia.. bye...

OPSSSSS... selamat berpuasa... byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

1 comment:

Related Posts with Thumbnails