Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Wednesday, January 5, 2011

-- @ntra cinta & kasih Say@ng --


gratitude thanks to mr google for the pic
ahkssssss

three.. two.. one.. ACTION!!
AND THE STORY BEGIN

hallo.. hallo.. hallo.. hallo.... mau kopi atau milo?? jgn silap k.. aku bkn promoter milo.. nescafe 3 in 1 pun bkn.. coffe mix lg la jauh nyer.. hohohoho dah lama aku x update blog aku kan?? sian korg each time bw kat blog aku.. en3 yg sma jer korg tgk.. hohohoho.. budget ada yang bw kat blog aku .

tajuk en3 kat ats ni.. hahaha.. dah dah.. jgn di persoalkan ttg tajuk tu.. aku saja jer letak tajuk tu.. time geli2 cam ni.. ltak la tajuk cam tu.. cuba time tension2?? jd cam ner?? huhhhhhhhhhh
segala jenis makian keluar..

ok.. ak xder apa nak cter pun.. cuma.. aku agak stress dgn keadaan kesihatan aku (slalu headache, demam, stress) tambah lak ngan cuaca yg seyes x menentu.. aduyaiii.. each time pgi class ujan.. each time balik klass ujan.. amaklumla.. aku ni pegi class nek mtor jer.. (gua x layan bumbung sgt)

tambah lak ngan keja yang ak delay2 kan.. aduhhh.. sungguh ak serabut.. serabut tahap dewa langit ke7.5.. huhu ari ni je aku dah demam + pening paler.. mujur ak x jtuh tangga td.. seb bek ada afiq yg tukang papah aku.. :( begini la nasib aku skung.. sungguh chaos dunia aku ni..

ok la.. proposal fyp aku x settle abis lagi.. esk nak submit.. actually kena submit isnin lpas lagi dah.. tp aku asik duk tangguh2.. (delay bkn sbb men2 k.. sbb ak x sihat) arap2 cik azlina x marah kan aku.. aduhaiii...

ok la... lagi satu.. asmara saya sayang awak sgt.. timer kasih sbb bagi semangat kat saya.. :(
tmer ksh jgak kpda kawan sy.. azuadi (click utk fb beliau) he knows y am i thanking him.. :)

ok ok ok ok.. ak dh pning.. mau pergi dulu...
cau cin cau..

1 comment:

  1. alaaaaaa ko ni jgn la promote ak plak..segan la i..hahaha..all the best mat...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails