Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Sunday, September 11, 2011

--Transformasi bakal berjaya.. --

three.. two... one... ACTION!!!!!
AND THE  STORY BEGIN..

URMMMM... PENGUMUMAN.. PENGUMUMAN!!!
kepada sumer kawan2 aku.. aku akan membuat satu lagi transformasi dalam hidup aku..
kepada kawan2 poli.. harap maaf.. sbb aku akan tukar nom phone aku.. dan aku xkan bagi tau nom phone aku.. unless korg rapat dengan aku.. fb aku pun korg xkn jumpa aku  lagi dah.. urmmmmm...

susah untuk buat keputusan ni.. tp.. aku buat jugak.. ni utk kebaikan aku.. dan untuk kebaikan sumer.. aku x arap korg akan ingat aku.. dan aku harap korg akan lupakan aku trus.. thats the best.. huhuhuhu...
kepada kawan2 lain.. yang mana aku rasa perlu.. aku akan contact korg ok???

SALAM SAHABAT BUAT SEMUA.. :)
BYE.....

1 comment:

  1. uit...xkn kt akupn nk lpe gak...
    xbesh la mcm ni..
    mcm ne nk contact ni..
    r u siyes about this..???

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails