Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Thursday, February 27, 2014

Grab screen status sahabat

Dah lama x stalk kawan2 ni.. Buka fb skadar check kat news feed.. Ad gambar ke status ke.. Yang aku berkenan tu aku like laaa.. Tapi ada sorg kawan ni.. Yang aku rasa makin menjauh dengan aku.. Urmmmm.. Sblm ni aku get notification drp dia.. Maksudnya semua status dia akan aku dpt notification.. Tp skarang tak lagi dah.. 

Sementara tunggu flight pagi ni kat airport.. Aku teringt nak tgk wall dia.. X susah nak cari nama dia ni. Sebab dia mmg ada dekat top friend. Dan bila nak search pun mmg nama dia kuar.. Then aku stalk laa sikit.. Banyak benda menarik yang dia shared dan post.. X kurang juga benda yang x menarik.. Scroll down dan down dan down.. Ehhhh terjumpa satu status dia.. Well dia mungkin x tuju kat aku.. But the situation right now membuatkan aku rasa dia kata kat aku.. Aku x tahu kenapa aku perlu sentap.. Tapi persaan tu dtg sendiri.. Ni aku attach kan apa yg dia post a.k.a. Grabs creen yg aku dah crop.. Nama nya biarlah dirahsiakan.. Heww hewww...


Well kalau betul ini adalah status untk aku.. Aku ulang "KALAU BETUL/BENAR" jangan cakap 'xda apa' bila aku tanya 'kenapa'..

Kepada sang pengepost..

Kalau betul nak tuju kat saya.. U really dont know me.. Urmmmm.. Kalau betul pun sy anggap awak pilihan.. Ketahuilah awak berada dalam pilihan teratas saya.. Saya harap kita akan okay mcm dulu.. Tu jer.. Saya dah malu nak tegur awak.. Sbb awk x pernah nak balas teguran saya.. 

Tq.. Selamat maju jaya.. Dan semoga sukses dalam menjadi doktor kejuruteraan.


1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails