Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Wednesday, June 1, 2011

tribute tu.. "kesah ape aku bukan virgin"!!!!


"ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thankyou :)"


OPSSSSS... jgan tersilap.. entry kali ni bkn psal aku.. entry ni aku terbaca dalam satu blog budak bawah umur.. yang daring + budget cun.. hahaha..

gila lah pompuan cam ni.. aku bukan la nak kata aku baik sangat pun.. HELLLOOOO!!! even cats hide their shits HOKAAYYY???.. aduyaii.. post terbaik dari ladang.. aku tak tau kenapa pompuan ni kuar post cam ni..
whats the point??? ermmm... mungkin nak buffered earning naik kot.. hurmm.. bila baca komen2 pengkomen yang mengomen blog bdak ni.. aku rasa kesian plak.. tp rasa cam tak logik jer bdak ni post menda cam tu.. atau.. mungkin kah orang len yang nak kenakan dier... kan kan kan kan?? ermmm.. entah la.. poning den mikir nyer.. huhuhu

anyway.. semoga ADIK
NADIA ELLIZA dapat berjaya dalam hidup.. dan lebih mengenali erti maruah diri.. :)


cau cin cau.. zaasssss

2 comments:

  1. hari ni jalan je mesti sume org nak cite pasal benda ni..eiii budak tu memang xde maruah kot..bodoh sgt2

    budak ni tak de akal agaknya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails