Followers

--x kenal maka x cinta--

"kalau dah baca follow.. xnk baca sila click kat butang "X" "

Wednesday, October 5, 2016

Ahmad Kamal Yang Terkini

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه 

Hai, dah bersawang blog sy ni. Dah lama x buka, hari ni gagahkan diri recover balik password gmail yg dh lama hilang.

Anyway, since dah lama x tulis entry. Hari ni sebagai permulaan, saya conclude kn jer laaa life sy sedikit sebanyak sekadar perkongsian untuk kawan2 semua.

1- saya masih bekerja di tempat sama. Deprtment jer lain.

2- belum berkawin.

3- sedang cuba mengenali hati budi someone ni. Dia sangat special buat saya. (X boleh taip lebih2.. ramai stalker)

4- lebih matang (mungkin).

5- stay di address yg sama.

6- makin handsome.. (perasan)

Okay.. itu jer lah utk warm up entry ni. Ohh yeaaa.. semalam baru jer kuar hospital, so i might say that hospital masih lg menjadi rumah persinggahan dlm hidup saya..

Anyway.. doa kan saya yea kawan2.. semoga cepat sembuh.. 

 آمِّيْنَ...آمِّيْنَ.. يَا رَبَّ الْعَالَمِين 

I hereby attached my latest photo since u guys might be missing me.


Ok.. bye.. take care..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails